مزه قهوه سبز و خاصیت های بی نظیر آن در مقایسه با قهوه معمولی 

 

مزه قهوه سبز و خاصیت های بی نظیر آن در مقایسه با قهوه معمولی

 

قهوه گیاهی است مربوط به مناطق نیمه گرمسیری آفریقا و برخی جزایر جنوب شرقی آسیا. در تولید قهوه پس از برداشت دانه ها برای دم آوری و قابل مصرف شدن باید دانه های قهوه پخته شوند. به عبارت ساده تر دانه های قهوه باید بو داده و یا به عبارت دیگر رست شوند. قهوه ها بسته به عطر و طعم های مد نظر رست می شوند و پس از رست شدن آن ها را آسیاب می کنند. پس از مرحله آخر که آسیاب کردن دانه های قهوه است می توانید قهوه را دم و میل کنید. قهوه هایی که اکثرا همه ما می نوشیم همان قهوه های رست شده هستند.

عکس۱

اما در قهوه سبز این فرآیند فرق می کند. زمانی که می گوییم قهوه سبز یعنی قهوه رست نشده. در تولید قهوه سبز هنگامی که دانه ها را برداشت می کنند دیگر آن ها را رست نمی کنند و همان طور به صورت خام آسیاب می شود و آن را دم می کنند.

در قهوه رست شده دانه های قهوه را تا دمای بالای ۲۳۰ درجه ساتنی گراد حرارت می دهند و این به تنهایی باعث می شود تا قهوه مقداری از خاصیت خود را از دست بدهد. برای اینکه از تمام خوص قهوه بهره مند شوید توصیه می کنم که به جای قهوه معمولی از قهوه رست نشده یا همان قهوه سبز استفاده کنید.

طعم و مزه قهوه سبز :

طعم و عطر قهوه به گونه ای است که هر کسی را مجذوب خودش می کند. مزه قهوه سبز با قهوه های معمولی تفاوت دارد چرا که قهوه های معمولی تفت داده یا پخته شده اند. قهوه های معمولی دارای طعمی تلخ و دلنشین اند اما مزه قهوه سبز بیشتر شبیه دمنوش های گیاهی و درمانی است و این مزه قهوه سبز نیز بخاطر کال بودن آن است.

خواص و فواید مصرف قهوه سبز :

قهوه سبز خواص بسیار زیادی دارد که در این قسمت به برخی از خواص آن اشاره خواهیم کرد.

عکس۲

قهوه سبز علیه کیسه صفرا :

استفاده از گیاهان صفرا آور برای پیشگیری و درمان سنگ های کیسه صفرا بسیار مفید است. شاید برای تان این سوال پیش بیاید که چه گیاهانی صفرا اور هستند؟ برای پاسخ به این سوال باید عرض کنم، به گیاهان دارویی که جریان صفرا را از کیسه صفرا به سمت روده ها افزایش می دهند؛ گیاهان صفراآور می گویند.

در قهوه ماده ای وجود دارد به نام کلروژونیک اسید که جزو یکی از ترکیبات بسیار ارزشمند موجود در قهوه سبز است که خاصیت های فراوانی دارد. کلروژونیک اسید موجود در قهوه یک صفرا آور است که مانع از تجمع صفرا در کیسه صفرا می شود و در نتیجه از ایجاد سنگ صفرا جلوگیری می کند.

قهوه سبز بر ضد فشار خون :

درمورد قهوه سبز باید بدانید که قهوه سبز از کافئین کمتری نسبت به قهوه های معمولی بر خوردار است ولی در عوض آن اسید کلروژونیک بیشتری نسبت به قهوه های معمولی دارد. همان طور که پیش تر عرض کردم اسید کلروژونیک خواص بسیار زیادی دارد که یکی از خواص آن ضد فشار خون بودن آن است. توجه داشته باشید که مصرف قهوه معمولی بدلیل بالا بودن مقدار کافئین موجود در آن سبب افزایش فشار خون می شود چرا که کافئین یک ماده انرژی زا است که باعث افزایش ضربان قلب و فعالیت سیستم قلب و عروقی شما می شود و در نتیجه فشار خون افزایش می یابد.

اثر قهوه سبز بر دیابت :

خواص کلروژونیک اسید موجود در قهوه سبز به همین جا ختم نمی شود بلکه این ماده در کاهش قند خون نیز موثر است.کلروژونیک اسید سبب می شود جذب گلوکز توسط روده کاهش پیدا کند و هم چنین ماهیچه را تحریک می کند تا گلوکز بیشتری از خون جذب کنند. این ها همه باعث کاهش قند خون می شود.

دمنوش لاغری کرفس و چای سبز  , قیمت چای تیما دمنوش چای سبز , فروشگاه اینترنتی ۵۰۴۰ چای لاغری , دمنوش ۵۰۴۰ , پکیج لاغری خرید چای سبز ۵۰۴۰ , چای لاغری تیما , چای سبز تیما ۵۰۴۰ ,خواص چای سبز تیما , چای سبز پنجاه چهل , چای سبز دم کردنی چای تیما برای لاغری , ترکیبات چای لاغری تیما , چای سبز لاغری ۵۰۴۰ , چای تیما , چای سبز لاغری تیما چای سبز کیسه ای تیما ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *