چای سبز تیما و خواص مشابه با انجیر

چای سبز تیما و خواص مشابه با انجیر

انجیر به رنگ‌های سیاه و بنفش، سفید، زرد و سبز می باشد که به صورت خودرو رشد می‌کند. این میوه در سواحل دریای خزر و جنگل‌های ایران به شکل گلابی رشد می‌کند. درخت انجیر به شکل‌های مختلفی می‌باشد. بعضی از انواع آن به صورت درختچه کوتاه قد بوده، نوع دیگر آن بلند به طوری که به ده متر می‌رسد و نوع دیگر به صورت بالارونده می‌روید.چای سبز تیما ۵۰۴۰ انجیر یکی از خوراکی‌های مقوی و میوه‌های بهشتی است. که در قرآن کریم خداوند، به انجیر و زیتون (والتین و الزیتون) قسم خورده است. این میوه طبیعی گرم دارد. و از لحاظ تامین سلامتی خوردن این میوه برای عموم ضروری است.

حکایت شده که در زمان گذشته اشعیا یکی از انبیا بنی اسرائیل پادشاهی را که دچار دمل سیاه زخم شده بود با انجیر مداوا کرد. انجیر دارای ویتامین‌های C, B, A و مواد معدنی مانند کلسیم، منگنز، برم، ارسنیک و گوگرد به مقدار کم، آهک، و دارای قند، نشاسته، سلولز و مواد چرب و مواد پروتئیک می‌باشد.

انجیر خشک یا چای سبز ۵۰۴۰ مقوی‌تر از انجیر تازه است و قدرت غذایی و دارویی آن بیشتر است و نباید انجیر را با حرارت خشک کرد. بلکه باید پس از چیدن در برابر تابش آفتاب قرار دهیم. تا دیاستازهای انجیر فرصت افزایش قند آن را داشته باشد.

انجیر دارای خاصیت خلط‌آور می‌باشد و برای درمان درد سینه و سرفه نافع است و به علت قند فراوان در انجیر خوراکی خوبی برای اشخاص ضعیف البنیه می‌باشد.

انجیر تازه ملین است. برای رفع درد معده و یبوست و خشکی صبح ناشتا خوردن ۸- ۷ دانه انجیر خشک را از وسط نصف شده و به آن روغن زیتون و آب لیمو افزوده شده مفید است.

چای سبز لاغری تیما یا انجیر خشک مقوی کودکان و ناقهین از بیماران است. برای درمان درد سینه و عفونت‌های ریه، اگر انجیر را با عناب و خرما و کشمش به طور یکسان ترکیب کنید و در آب بجوشانید مفید است. همچنین غرغره کردن این ترکیب به هنگام آنژین موثر است.

اگر انجیر را در شیر بجوشانید از این ترکیب شربتی به دست می‌آید، که نافع تورم لثه و تحریکات گلو و مخاط دهان می‌باشد.

در مناطق گرمسیر مانند بلوچستان، در تمام قسمت‌های درخت انجیر شیرابه سفید رنگی وجود دارد که از آن کائوچو تهیه می‌شود. این شیرابه برای درمان زگیل و پینه مفید است.

انجیر اشتهاآور و برای درمان سوء هاضمه و دفع آن موثر است. برای درمان اسهال‌های خونی، جوشانده پوست انجیر خوب است. انجیر برای افراد چاق و بیماران مبتلا به قند مضر می‌باشد. انجیر یبوست را برطرف می‌کند. خوردن انجیر با کمی مغز گردو و برای ضعف قوه باء موثر است. جوشانده شاخه‌های جوان درخت انجیر برای درمان استسقاء مناسب است. انجیر برای افراد مبتلا به هیستری مفید است.

در حدیث از رسول خدا (ص) روایت شده که فرمودند: انجیر را خشک و تر بخورید، که جماع را می‌افزاید، بواسیر را قطع می‌نماید، و برای سردی درون و نقرس مفید است. انجیر به دلیل داشتن گوگرد برای موی سر و بدن و رفع بیماری‌های پوستی مناسب است.

انجیر را باید بلافاصله پس از چیدن خورد، زیرا زود تخمیر می‌شود. انجیر برای چشم و معده زیان‌آور است. برای درمان زخم معده می توانید انجیر را با عسل به طور مساوی ترکیب کنید و بخورید.

انجیر مسکن تشنگی و حرارت بوده و تعریق را زیاد می‌کند. انجیر مقوی اعصاب است، خوردن آن خشم را فروکش می‌کند و برای انجام کارهای فکی و عملی مناسب است.

امیر المومنین فرمود: (اکل التین یلین السدد و هو نافع لریاح القولنج): خوردن انجیر سده‌های بدن را نرم می‌کند و برای بادهای قولنج مفید است. بعد فرمود: شب‌ها از آن کم بخورید.

خوردن انجیر با کمی انیسون برای درمان خفقان و تنگی نفس و سرفه موثر است. انجیر کبد را تقویت می‌کند و گرفتگی و ورم طحال و ورم مفاصل را برطرف می‌سازد.

از انجیر قهوه یا چای سبز ۵۰۴۰، الکل و کالاهای تجارتی تهیه می‌کنند. انجیر کلیه را تقویت می‌کند. و برای درمان سوزش ادرار و قطره قطره آمدن ادرار و پروستات موثر است. وجود مقدار زیادی فسفر در انجیر برای پرورش هوش و حافظه مفید است.

انجیر برای ورزشکاران و کودکان ضعیف و کم خون سودمند است.

امام ابی الحسن رضا (ع) فرمود: انجیر بوی دهان را می‌برد، استخوان را محکم می‌کند، موی را می‌رویاند، درد را می‌برد که با آن احتیاجی بر دوایی نداشته باشد.

انجیر سموم و چربی را با عرق خارج می‌کند. بوی بد دهان را می‌گیرد. اشخاص لاغر که می‌خواهند چاق و فربه شوند، این میوه برای آنها بهترین غذاست.

برای باز کردن انواع دمل و اورام ضماد انجیر سودمند است. خوردن انجیر با پسته و بادام برای رفع بدن‌های ضعیف و لاغر و زیاد کردن عقل و هوش مفید است.

درخت انجیر به دلیل داشتن پا پایین و لاتکس سبب ترشح بعضی از انواع آن شده و دارای نوعی آنزیم است که دشمن کرم است. خوردن انجیر با سداب ضد سم و پادزهری قوی است.

انجیر خشک شهوت را زیاد و نیروی جنسی را تقویت می‌کند. برای درمان و خشک کردن زخم‌های چرکی و آبدار بناگوش پاشیدن گرد خشک انجیر نافع است.

در روایتی امام باقر از امیر المومنین (ع) فرمود: انجیر را بخورید که برای قولنج نافع است ولی گوشت ماهی را کم بخورید، که بدن را از بین می‌برد، بلغم را زیاد می‌کند و نفس و روح را غلیظ می‌کند.

برای رفع لکه سفید چشم و ابتدای آب آمدن و زیادی اشک از چکاندن شیرابه و سرمه خشک انجیر با عسل استفاده می‌شود. که البته این عمل باید توسط چشم پزشک صورت گیرد. ضماد شیرابه با پیه درمان لکه‌های جلدی مفید است.

آب برگ انجیر به مانند چای سقبز تیما برای رفع تراخم و سختی پلک مفید است و این عمل باید توسط دکتر مربوطه صورت گیرد.

برای برطرف کردن ورم طحال، انجیر را در سرکه انگور تند ۹ روز خیس کنید و هر روز ۵ عدد انجیر را با سرکه آن میل کنید.

انجیر برای درمان سیاه سرفه، مخملک و سرخچه، آبله، سرخک، ذات الریه، ذات الجنب، نزله‌های ریه، کلیه و مثانه سودمند است.

از خمیر انجیر برای درمان روی تومورها و سوختگی‌ها و سودا می‌گذراند. برای برطرف کردن ترک پا و دست، انجیر با موم و روغن زیتون مخلوط کنید و روی ناحیه ترک خورده بگذارید.

برای ساکت کردن درد دندان شیرابه انجیر را به ریشه دندان می‌مالند.  برای برطرف کردن و تبدیل موهای سفید به مشکی از سوخته این میوه با روغن استفاده می‌شود. استفاده از مخلوط انجیر و عسل روی یک تکه پارچه پشمی برای رفع زخم‌های رحمی و خونریزی‌های آن نافع است.

چای سبز و کرفس ۵۰۴۰ , قیمت چای سبز تیما , فروش چای سبز , فروشگاه اینترنتی ۵۰۴۰ چای لاغری , دمنوش لاغری تیما , پکیج لاغری خرید چای سبز ۵۰۴۰ , چای لاغری تیما اصل چای سبز تیما ,خواص چای سبز تیما , چای سبز پنجاه چهل , چای سبز دم کردنی چای تیما برای لاغری , ترکیبات چای لاغری تیما , چای سبز لاغری ۵۰۴۰ , چای تیما , چای سبز لاغری تیما چای سبز کیسه ای تیما ,

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *